0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Utrecht

Rioolvliegjes Utrecht

Rioolvliegjes kunnen net als andere ongedierteplagen erg vervelend zijn. Normaal gesproken leven deze vliegjes – zoals de naam al suggereert – het liefst in het riool. Vaak bevinden ze zich ook in de buurt van afvoeren. Ze maken gebruik van het organische materiaal dat door de afvoeren wordt gespoeld om zich voor te planten en van te eten. Daarnaast hebben ze een natuurlijke voorkeur voor troebel of vervuild water om hun larven op te voeden. De rioolvliegjes komen door dit soort materiaal in aanraking met bacteriën die voor de mens erg schadelijk zijn. Het is daarom zaak is om zo snel mogelijk deze vliegjesplaag op te lossen.

Rioolvliegjes Utrecht problemen

Het is niet verwonderlijk dat deze vliegjes, ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd, een belangrijke aanwijzing geven voor dieper liggende rioolproblemen. Om de rioolvliegjesplaag op te lossen, beginnen wij met het uitvoeren van een rioolinspectie. Door middel van een rioolcamera brengen wij het riool in kaart. Zwakke plekken, scheuren of verzakkingen komen zo aan het licht. Het repareren van deze zwakke plekken en scheuren in het riool lost het probleem vaak op. Daarnaast is het mogelijk dat uw afvoer door een kleine verstopping rottend materiaal heeft opgehoopt. Hier worden de rioolvliegjes door aangetrokken.

Rioolvliegjes Utrecht bestrijden

de door ons aangedragen professional kan rioolvliegjes in Utrecht bestrijden voor u. We zijn als riooltechnici aangesloten bij RTI (Riool Technisch Installateur). We zorgen met onze expertise voor een oplossing voor de onderliggende problemen, zodat u snel weer van de vliegjesplaag af bent. Vaak is hier een kleine reiniging of reparatie van het riool nodig. Worden deze rioolproblemen niet opgelost, dan zullen de vliegjes blijven terugkeren. Neem contact met ons op via 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Utrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606