0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Utrecht

Rioolvliegjes

Een lek in uw riool kan niet alleen stank veroorzaken, maar de kans is groot dat u ook last kan krijgen van rioolvliegjes. Deze vliegjes ook wel latrinevliegjes of motmuggen genoemd, leven in het rioolstelsel en kunnen zich naar buiten verplaatsen door een lek in de riolering. Al snel verspreiden deze beestjes zich door uw woning of bedrijfspand. Het bestrijden van deze vliegjes is heel ingewikkeld, één vliegje kan wel tot 200 eitjes per dag leggen.

Het is essentieel dat u bij constatering van rioolvliegjes snel een specialist inschakelt die het probleem grondig en effectief kan verhelen. Een enkel achtergebleven vliegje kan snel een plaag worden. Wij van de door ons aangedragen professional kunnen snel ter plaatsen zijn om een lek in uw riolering op te sporen en te verhelpen. Neem contact met ons op via 0800 255 3733 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Rioolvliegjes bestrijden

Rioolvliegjes bestrijden begint bij het verhelpen van de oorzaak zoals een lek verhelpen of uw riool schoonmaken. Een lek kan worden opgespoord doormiddel van rookdetectie en kan vervolgens gedicht worden. Rioolvliegjes leggen hun eitjes veelal in ophopingen van slib en viezigheid. Dit kan worden verwijderd door de riolering goed door te spuiten. Om de vliegjes te bestrijden blaast de specialist een mengsel van water en bestrijdingsmiddel door de riolering om de beestjes te bestrijden. Schakel de door ons aangedragen professional in om problemen met rioolvliegjes grondig en effectief te bestrijden.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Utrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606