0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Utrecht

Rioollucht

Rioollucht kan voor veel overlast zorgen in uw woning of bedrijfspand. Bovendien kan deze lucht schadelijke stoffen bevatten. Rioollucht kan meerdere oorzaken hebben. Dit varieert van problemen die makkelijk op te lossen zijn tot hardnekkige problemen waarvoor een specialist ingeschakeld moet worden. Ongedierte is één van de oorzaken van rioollucht. Rioolvliegjes en rioolratten kunnen deze stank veroorzaken. Ratten kunnen uw riolering aantasten waardoor deze beschadigd kan raken met als gevolgd dat er nare lucht uw woning of bedrijfspand kan binnenkomen. Slib en viezigheid in het riool kan ook stank veroorzaken daarnaast nestelen rioolvliegje zich graag in deze viezigheid. Wij van de door ons aangedragen professional kunnen rioollucht verhelpen. Neem contact met ons op via 0800 255 3733 of vul het contactformulier in.

Rioollucht verhelpen

Rioollucht verhelpen kan het beste gedaan worden door een specialist. Door gebruik te maken van rook kan de oorzaak van de vieze lucht gedetecteerd worden. Het verhelpen van de stank kan op verschillende manieren afhankelijk van wat de stank veroorzaakt. In het geval van ongedierte wordt als het ratten zijn gif gebruikt om deze te bestrijden. Bij rioolvliegjes wordt een speciaal gas gebruikt en wordt het riool daarna schoongespoten met water. Wij van de door ons aangedragen professional zijn gespecialiseerd in het verhelpen van diverse rioolproblemen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Utrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606