0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Utrecht

Kakkerlakken in Utrecht

Ziet u kleine, platte beestjes met voelsprieten rondkrioelen in uw huis? Worden ze aangetrokken door voedsel- en vetresten? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met kakkerlakken in huis. Deze plaagdieren vindt u vaak in de keuken, waar ze op eten afkomen. Als u een professionele bestrijder zoekt, staat de door ons aangedragen professional in de regio Utrecht voor u klaar. We hebben veel ervaring met kakkerlakken bestrijden en komen ook met plezier voor u in actie.

Kakkerlakken hoe kom je ervan af?

Heeft u (nog) niet met grote hoeveelheden kakkerlakken in uw woning te maken? Dan zijn er diverse mogelijkheden om van deze beestjes af te komen. Schaf bijvoorbeeld een lijmval aan, en zet deze neer om de plek waar u de diertjes heeft gezien. Ook chemische middelen kunnen voor een oplossing zorgen, al zult u merken dat dit vaak niet voor een definitief antwoord op de overlast zorgt. De kakkerlakken komen vaak al snel weer terug. Tot slot kunt u ook een vochtige dweil gebruiken. Als u deze ’s nachts op de keukenvloer legt, kruipen de kakkerlakken eronder. Dan kunt u ze de volgende morgen opvegen.

Kakkerlakken bestrijding

Heeft u te maken met kakkerlakkenoverlast en lukt het u niet om van dit ongedierte af te komen? Schakel dan de hulp van een professional in. Bel ons op 0800 255 3733, of vul het contactformulier in. We sturen dan zo snel mogelijk een ervaren medewerker naar u in Utrecht toe. Hij zorgt voor een vlugge en vakkundige oplossing, zodat u weer kunt genieten van een ongediertevrije omgeving.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Utrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606