0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Utrecht

Riool ongedierte

Riool ongedierte kunnen voor veel overlast zorgen. Wij kunnen dit type grondig en effectief bestrijden. Rioolratten en rioolvliegjes zijn de meest voorkomende rioolongedierte. Deze beestjes veroorzaken niet alleen overlast in huis, maar ook een nare rioollucht. Doordat deze beestjes zich voortbewegen in het riool dragen ze veel bacteriën bij zich die schadelijk zijn voor de gezondheid. Wij van de door ons aangedragen professional zijn gespecialiseerd in het verhelpen van rioolproblemen zoals:

 • Rioolratten
 • Rioolvliegjes
 • Rioollucht
 • Service

  Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

  We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

  Matchmaker

  Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

  Werkgebied

  De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Utrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

  Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

  Offerte aanvragen

  Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  shortcodeCommand = [bono_form]

  Over Allfree

  Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

  Werkgebied

  Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

  Hoofdvestiging

  Allfree BV
  Nieuwe Boteringestraat 28
  9712 PM Groningen
  Telefoon 0800-2553733
  [email protected]
  www.allfree.nl
  KVK 02068857
  BTW NL811243606