0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Utrecht

Vlooien bestrijding

Vlooien kunnen op veel verschillende manieren in uw woning terecht komen. Vaak heeft het te maken met huisdieren zoals honden en katten die buiten zijn geweest en daar de vlooien hebben opgelopen. Ook is het mogelijk dat u buiten in aanraking bent geweest met vlooieneitjes, bijvoorbeeld onder schoenen of aan de jas. Het gevolg: u heeft vlooien in huis. Veel vervelender ongedierte dan vlooien is er niet. Deze minuscule insectjes bijten en veroorzaken hiermee erge jeuk. de door ons aangedragen professional helpt u graag van dit vervelende probleem af. Daarnaast geven we u tips over het voorkomen en herkennen van vlooien.

Vlooien bestrijding: voorkomen van vlooien

Vlooien voorkomen is niet altijd eenvoudig, aangezien u of uw huisdieren ongemerkt ermee in aanraking kunnen komen. Voor huisdieren zijn speciale middeltjes die vlooien dienen te voorkomen, zoals een vlooienkam of een crème. Vaak voorkomt dit het ontstaan van een plaag, maar er zijn geen garanties. Het helpt ook om maandelijks goed stof te zuigen, waardoor eventuele eitjes op de vloer tijdig verwijderd worden.

Vlooien bestrijding: herkennen van vlooien

Het herkennen van vlooien is in principe niet heel moeilijk. De makkelijkste manier om vlooien te herkennen is aan de hand van uw huisdieren. Zo is het te zien wanneer katten zichzelf extreem vaak en hard krabben of bijten. Honden zullen ook onrustig zijn en veel krabben. Ze kunnen echter niet alleen vervelend zijn voor huisdieren. Vlooien lusten helaas ook mensenbloed en zullen zich nestelen op verschillende plaatsen, zoals bijvoorbeeld uw bank, bed of gordijnen. Hoewel ze klein zijn, kunnen ze met het blote oog wel worden waargenomen. U zult zien dat er kleine zwarte stipjes rondspringen rondom plekken waar ze zich nestelen. Ook op de huid en vacht van huisdieren kunt u deze zwarte stipjes zien.

Vlooien bestrijding in Utrecht

Heeft u last van vlooien in huis in de regio Utrecht? de door ons aangedragen professional heeft u graag uit de brand. Het bestrijden van vlooien kan een ingewikkeld klusje zijn, aangezien ze zich op een hardnekkige manier vestigen en verspreiden. Een klein aantal vlooien bestrijden kunt u vaak zelf met een spray of ander bestrijdingsmiddel van de bouwmarkt. Schakel bij een vlooienplaag zo snel mogelijk een specialist in!

Wilt u meer weten of het oplossen van een vlooienplaag in huis? Neem dan contact op met onze specialisten via 0800 255 3733 of neem contact op via ons contactformulier

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Utrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606