0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Utrecht

Kruipend ongedierte Utrecht

Heeft u last van kruipend ongedierte in huis? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional en wij helpen u snel van de kruipende beestjes af. Kruipende insecten, zoals kakkerlakken, dragen diverse ernstige ziektes bij zich, waaronder salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus. Het risico is vooral hoog in huizen met kinderen, ouderen of zieken. Ook plant het meeste kruipende ongedierte zich snel voort en zo is er snel sprake van een heuse plaag. Kom daarom bij kruipend ongedierte direct in actie. U kunt de door ons aangedragen professional bereiken op het nummer 0800 255 3733. In de regio Utrecht helpen wij u zo snel mogelijk van uw ongedierte af. U kunt onze hulp inschakelen bij de volgende soorten kruipend ongedierte:

  • Bedwantsen
  • Kakkerlakken
  • Vlooien
  • Zilvervisjes/papiervisjes

 

 

Maar ook voor andere soorten ongedierte kunnen wij u natuurlijk helpen. Zo bestrijden wij ook vliegend en knagend ongedierte!

Kruipend ongedierte Utrecht: Bedwantsen

Bedwantsen zijn hematofage insecten, dat betekent dat ze zich met bloed voeden. Met als favoriete gastheer: De mens. Met een groot hinder als gevolg, de steken geven namelijk aanleiding tot huidletsels en allergische reacties. Heeft u enorm veel bedwantsen in huis dan kan u tot wel 500 keer gestoken worden in een nacht. Dit kan als gevolg bloedarmoede geven, vooral bij kleine kinderen en ouderen. Bedwantsen kunnen geen ziektes overdragen op mensen, maar wel kunnen zij de kwaliteit van de slaap in slechte zin beïnvloeden. De insecticiden die te koop zijn in de winkel kunnen wel schadelijk zijn voor de gezondheid van de mens.

Bedwantsen planten zich voort door ‘traumatische inseminatie’: het mannetje doorboort met zijn voortplantingsorgaan, dat de vorm van een naald heeft, de buikwand van het vrouwtje. Na de bevruchting legt het vrouwtje 5 tot 15 eitjes die ze allemaal op elkaar legt. Tijdens haar leven kan een vrouwtje 200 tot 500 eitjes leggen. In het volwassen stadium hebben de bedwantsen een bruine kleur en meten ze tussen 4 en 6 mm.

Bedwantsen waar zitten ze?

Bedwantsen hebben niet voor niets de naam bedwantsen. Ze zitten namelijk graag op plekken waar hun gastheer graag rust, dus in de buurt van bedden en ligbanken. De bedwants heeft een platte buik en ruk en kan zich daardoor gemakkelijk verstoppen in gaten en kieren. Overal waar u uw bankpas kunt tussen steken kan de bedwants zich verschuilen. Ze komen enkel naar buiten als ze honger hebben, en dat is vooral ‘s nachts. Ze zijn dus moeilijk op te sporen. De levende exemplaren zijn dan misschien wel niet te zien, toch duiden bepaalde tekenen op hun aanwezigheid: zwarte vlekjes op de matras , bloedvlekjes in bed, afgeworpen velletjes van de bedwants en er kan een amandelachtige geur hangen in de kamer. Denkt u last te hebben van bedwantsen? Neem dan contact met ons op via het nummer 0800 255 3733.

Kruipend ongedierte Utrecht: Kakkerlakken

Een kakkerlak draagt een ei-pakket waarin zich 30 tot 40 kleine kakkerlakken zich ontwikkelen. De kakkerlak plant daarna het ei-pakket en die komt dan binnen twee weken uit.  Deze kleine kakkerlakken kunnen zich daarna ook alweer redelijk snel voortplanten. Één kakkerlak leeft gemiddeld een half jaar en kan meer dan 200 nakomelingen hebben in haar leven.
Kakkerlakken verspreiden veel bacteriën, schimmels en ziektes, planten zich snel voort en daardoor verspreiden zij zich gemakkelijk. Kakkerlakken zijn echt een plaag en slecht voor de gezondheid van de mens. Een kakkerlak draagt namelijk verschillende soorten ziektes met zich mee en kunnen die overbrengen op de mens. Enkele van deze ziekten zijn salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus.

De oplossing!
de door ons aangedragen professional is gespecialiseerd om kakkerlakken en andere ongedierteproblemen te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid.

Kakkerlakken moeten altijd professioneel worden bestreden! Neem daarom direct contact op met een ongediertebestrijder! U kunt ons bereiken op het nummer 0800 255 3733

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Utrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606