0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Utrecht

Bedwantsen in Utrecht

Het verschil tussen muggen en bedwantsen? De bulten van laatstgenoemd insect jeuken veel erger, en bovendien vindt u vaak meerdere plekjes vlak bij elkaar op uw huid. Heeft u te maken met dit vervelende ongedierte? In Utrecht en omgeving staat de door ons aangedragen professional voor u klaar. Bedwantsen bestrijden kunt u met een gerust hart aan onze professionals overlaten.

Bedwantsen? Isoleer de slaapkamer

De naam van het beestje zegt het al: een bedwants vindt u vooral in de buurt van uw bed. Nadat ze zich met uw bloed hebben gevoed, houden ze zich op in de kieren en gaten in uw slaapkamer. Bij een plaag kan het daarom erg lastig zijn om alle overlastgevers te vinden. Een kiertje is immers makkelijk te missen, waarna de overgebleven bedwantsen zich weer verder kunnen vermenigvuldigen.

Bij een bedwantsenplaag is het belangrijk om al het beddengoed op minstens 60 graden te wassen. Let daarbij wel goed op! Als u alles naar uw wasmachine brengt, is de kans groot dat u de bedwantsen onbedoeld naar andere ruimtes in uw huis verspreidt. Isoleer daarom uw slaapkamer, en roep bij voorkeur de hulp van een ervaren ongediertebestrijder in.

Bedwantsen bestrijding

Voor een grondige en definitieve oplossing schakelt u onze experts in. Dankzij onze ruime ervaring en de modernste hulpmiddelen kunt u er zeker van zijn, dat alle bedwantsen verdwijnen. Neem daarom contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 0800 255 3733. We komen dan zo snel mogelijk naar u in Utrecht toe, en zorgen voor een passende oplossing. Dan kunt u weer ongestoord slapen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Utrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606