0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Utrecht

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Utrecht

Fruitvliegjes, huisvliegen, bromvliegen, vleesvliegen, rioolvliegjes, strontvliegen… Er bestaan vele soorten vliegen. Datzelfde geldt voor muggen. Ze kunnen u met hun gezoem uit uw slaap houden, of zich in grote aantallen ophouden bij wateroppervlaktes. Veel van deze insecten komen in en rond huis vaak voor. Een paar exemplaren hoort bij de zomer, maar heeft u te maken met grotere hoeveelheden? Dan is het zaak om snel in actie te komen. Voordat u het weet, heeft u anders te maken met een heuse muggen- of vliegenplaag. Zoekt u een expert om de overlast op te lossen? In Utrecht en omgeving staat [bedijfsnaam] voor u paraat. Dankzij onze ruime ervaring kennen wij voor alle soorten muggen, vliegen en rioolvliegjes een passende oplossing.

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in huis

Rioolvliegjes kent u misschien ook wel onder de naam motmuggen. De eerste naam geeft echter beter aan waar u deze diertjes vooral zult vinden: in het riool. Als u ze daarbuiten aantreft, is de kans groot dat u te maken heeft met een rioollekkage. Bij een scheurtje in het riool kunnen deze vliegjes zich ook buiten de leidingen begeven. Doordat ze zich snel voortplanten, zult u ze spoedig in het hele huis kunnen vinden. Vlug ingrijpen is daarom vereist. Kunt u daarbij wel wat professionele ondersteuning gebruiken? Onze medewerkers helpen u met plezier.

Muggen, vliegen en rioolvliegjes weg ermee!

Slaapt u al dagen slecht doordat er wel érg veel muggen om uw hoofd zoemen? Een enkel exemplaar is al vervelend, maar een echte muggenplaag is helemaal funest voor de nachtrust. Of wordt u in uw tuin steeds gestoord door deze zoemende insecten? Onze experts weten wel raad. Neem contact met ons op, en we zorgen voor een vlugge en passende oplossing. Muggen, vliegen en rioolvliegjes in huis? In Utrecht en omgeving staan wij bij overlast van alle soorten ongedierte voor u klaar!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Utrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606