0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Utrecht

Steenmarters in Utrecht

Heeft u weleens steenmarters gezien? Het zijn prachtige beestjes, die wel een beetje op een slanke kat lijken. Hun vacht is bruin, met een witte bef. Een steenmarter heeft daarnaast een mooie, lange staart. Zijn prachtige uiterlijk ten spijt, kan dit dier u behoorlijk wat overlast bezorgen. Ze kunnen bijvoorbeeld in uw garage of op zolder huis houden, of het op uw auto voorzien hebben. Schakel in dat geval de door ons aangedragen professional in. Wij staan in Utrecht en omgeving voor u klaar!

Steenmarters vangen is verboden

In de vorige eeuw waren er steeds minder steenmarters in ons land te vinden. De reden? Er werd veelvuldig op deze marterachtige gejaagd. Om te voorkomen dat het dier zou uitsterven, kreeg het een beschermde status. Sindsdien is het jagen op of doden van steenmarters in Nederland verboden. Ook vangen is niet toegestaan. De aanpak bleek succes te hebben: er zijn momenteel weer veel meer van deze dieren in Nederland te vinden. Misschien was de aanpak zelfs wel iets té succesvol, want de laatste jaren is de overlast van steenmarters sterk toegenomen.

Steenmarters aanpakken

Heeft u te maken met steenmarters in uw omgeving, en zoekt een oplossing voor de overlast? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 0800 255 3733. Een van onze medewerkers komt dan zo snel mogelijk naar u toe in Utrecht. We inspecteren de situatie, en verhelpen vervolgens de problemen. Uiteraard niet door de steenmarters te doden of vangen, maar verjagen is wel een goede optie. Wilt u eerst meer weten over onze aanpak voordat u ons inschakelt? Bel ons ook in dat geval gerust. We vertellen u er graag alles over!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Utrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606